IT-Staffing en Source werven voor Nuon

Energieleverancier Nuon heeft de werving, selectie en plaatsing van externe ict-specialisten uitbesteed aan IT-Staffing en Source Automation, het bedrijf dat sinds begin 2011 eigendom is van Aamigo. De contracten hebben een looptijd van een jaar met optie tot drie keer een jaar verlenging. De opdracht voor het werven van freelance ict'ers werd voorheen uitgevoerd door HeadFirst. IT-Staffing en Source nemen de lopende contracten over van de freelancers die via HeadFirst werkten.

De opdracht is Europees aanbesteed. Voor de inzet van  ict-specialisten werkt Nuon met voorkeurleveranciers. Het gaat om softwarebedrijven die ook specialistisch ict-personeel leveren. Als het de voorkeurleveranciers niet lukt om een geschikte freelancer te vinden, worden IT-Staffing en Source benaderd. Zij treden op als werver en beheerder van het arbeidscontract.

De bureaus beheren de contracten en moeten zo risico's zoals een verkapt dienstverband wegnemen.

Het gaat voornamelijk om personeel voor opdrachten die worden uitgevoerd vanuit de vestiging van Nuon op Schiphol-Rijk. 'Vanaf die locatie wordt onder andere het datacenter beheert', zegt een woordvoerder van IT-Staffing.

IT-Staffing

Detacheringsbureau IT-Staffing heeft sinds 1 januari 2011 zijn zeven werkmaatschappijen samengevoegd. Daarmee zijn de namen ABC Team, Info Motion, Bariton, Paxton, Centor, Software Pool en SCP vervallen. Het bedrijf hoopt door de samenvoeging de concurrentiepositie te verbeteren.

Makelaar voor ict-personeel Source Automation is sinds begin 2011 onderdeel geworden van Aamigoo Groep.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2011-01-13T15:56:00.000Z
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.