Ook Sun-personeel verhuist naar Oracle-pand

De medewerkers van het voormalige Sun Nederland in Amersfoort moeten verhuizen naar het nieuwe hoofdkantoor van Oracle Nederland in Utrecht. Vanaf 28 maart 2011 betrekt het personeel van de in 2009 overgenomen leverancier het nieuwe hoofdkantoor aan de A2. Het was lange tijd onduidelijk of de voormalige Sun-medewerkers zouden meeverhuizen naar het nieuwe pand van Oracle. De ondernemingsraad boog zich over een adviesaanvraag over de overplaatsing.

Een woordvoerder van Oracle kan op dit moment niet aangeven om hoeveel voormalige Sun-medewerkers het gaat.

Oracle Nederland verhuist maandag 14 maart 2011 naar een nieuw hoofdkantoor in Utrecht. Het bedrijf betreedt een modern pand aan de A2. Daar zijn 650 flexibele werkplekken ingericht. Bij Oracle Nederland werken 1050 mensen. Oracle was sinds 1990 gevestigd in de Meern. Dat pand bij de A12 ligt hemelsbreed ongeveer vier kilometer van de nieuwe locatie.

Reorganisatie

Begin 2011 werd bekend dat met de samenvoeging van de Nederlandse organisaties van Sun en Oracle ongeveer 138 banen komen te vervallen. Volgens Oracle gaat het om banen door de hele organisatie die na de overname overbodig zijn geworden, dus ook om functies bij Oracle. Volgens FNV Bondgenoten zijn vooral medewerkers van het voormalige Sun de dupe van die reorganisatie.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2011-03-09T11:18:00.000Z
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.