Computable Awards 2011

Jury beoordeelt ICT-detacheerders

Award

Caesar Experts, Eliantie, iSense, RAVEcruitment en Randstad Professionals IT zijn genomineerd voor de Computable Award voor ICT-detacheerder van het Jaar 2011. In dit artikel staan de rapportages waarmee de jury de nominaties heeft onderbouwd. De winnaar van de ict-prijs wordt bepaald aan de hand van het aantal stemmen van lezers en de ranking van de vakjury. Computable-lezers kunnen vanaf maandag 23 mei tot vrijdag 16 september 2011 hun stem uitbrengen.

Computable reikt op woensdag 5 oktober 2011 voor het zesde jaar op rij de Computable Awards uit. De prijzen worden toegekend aan bedrijven, projecten en personen die zich volgens Computable-lezers in het afgelopen jaar nadrukkelijk hebben onderscheiden. Per categorie zijn vijf bedrijven, projecten of personen genomineerd door een vijfkoppige jury. In de categorie ICT-detacheerders van het Jaar 2011 zijn dat:

Caesar Experts

Dienstverlener Caesar Groep ontving vorig jaar het Keurmerk Persoonlijke ontwikkeling. Bedrijven die voor dat kwaliteitsstempel in aanmerking komen, moeten op een informele manier leermogelijkheden aanbieden. Dat kan variëren van leerzaam contact met collega's tot advies inwinnen bij andere bedrijven. De jury is van mening dat Caesar aantoont dat een professioneel personeelsbeleid met veel aandacht voor de tevredenheid van medewerkers ook direct een positieve impact heeft op de kwaliteit van de dienstverlening, die door de klanten als uitermate professioneel wordt omschreven.

Fred Bons

Jurylid Fred Bons, deliverydirecteur bij Ordina

Eliantie

Eliantie is een kleine detacheerder met circa 25 ict'ers in vaste dienst, die de harde kern vormen. Daar omheen werken nog circa twintig freelancers die op uiteenlopende projecten werken. Eliantie heeft de Computable Award in 2007 gewonnen, vooral door de manier waarop het bedrijf met zijn personeel omgaat. Eliantie is de crisis van de afgelopen jaren redelijk goed door gekomen en heeft voor 2011 weer een groeiverwachting. Het dankt zijn bestaansrecht aan zijn personeel en draagt dit ook actief uit naar buiten. De jury hoort positieve geluiden uit de markt over deze detacheerder vindt het hoog tijd dat het bedrijf weer meedingt naar de award.

Jeroen Aris

Jurylid Jeroen Aris, manager global technology Heineken

iSense

iSense is een bedrijf dat zijn (jonge) mensen serieus neemt. Het gaat op een positieve wijze om met de leerervaringen. Het bedrijf stimuleert medewerkers om te groeien en daagt hen uit om medeondernemer te worden. In het afgelopen jaar zijn twee nieuwe business units opgericht: iSense Prowareness en iSense Sales Professionals. Daarnaast is het bedrijf een voorloper op het gebied van Scrum en Agile, wat ook binnen de sales en marketing wordt gebruikt. iSense geeft jonge mensen een kans om zichzelf te ontwikkelen als mens. Zelfs met oud-kandidaten heeft het nog contact, ook als zij al door de klant zijn overgenomen. iSense was afgelopen jaar genomineerd voor de Top 500 Europeaan job creating company, en is daarbij op de 146e plaats geëindigd. Een bijzondere prestatie in tijden van crisis.

Bernard Vuijk

Jurylid Bernard Vuijk, managing partner bij Passionned

Randstad Professionals IT

Randstad is mede door het Rijk geselecteerd om twee jaar lang hét uitzendbureau voor een groot deel van de Rijksoverheid te zijn. Zij waren medewinnaar van de aanbesteding met een waarde van 90 miljoen euro per jaar. Naast tien ministeries, waaronder ook de Belastingdienst en Rijkswaterstaat vallen, maken de Hoge Colleges van Staat gebruik van de uitzendkrachten die door Randstad geleverd worden. Via de ‘professionals'-activiteit zullen op deze wijze ook een groot aantal interim ict-professionals opdrachten kunnen vinden. De jury is van mening dat Randstad Professionals IT voor opdrachtgevers flexibilisering van hun arbeidspotentieel biedt, en voor ict-professionals een belangrijke toegangspoort is tot interessante projecten.

RAVE-cruitment

‘Relocation Recruitment' is een concept waarbij de recruitment consultant ook verantwoordelijk is voor vergunningen en huisvesting van de gedetacheerde. Dit is een interessant concept, omdat de komende jaren naar verwachting steeds meer ict'ers uit het buitenland in Nederland komen werken. De jury vindt dit een vernieuwend idee dat goed door RAVE-cruitment in de markt is gezet. Het concept krijgt internationale aandacht, onder andere door het partnership van RAVE-cruitment met IAMsterdam. De jury heeft waardering voor een detacheerder die zich aantoonbaar onderscheidt.

Stem!

Breng nu je stem uit op de genomineerden voor een Computable Award.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2011-05-20T16:12:00.000Z
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.