Cadeau: Boox 60 eReader, t.w.v. € 399,95

Aangeboden door Dugong-eReaders.nl

Dit artikel delen:

De afgelopen jaren breken vele lezers van Computable zich enthousiast het hoofd over de Kerstpuzzel. Het ict-vakblad heeft hiermee een leuke en uitdagende traditie ingezet. Ongetwijfeld zal de puzzel ook dit jaar weer een leuke uitdaging zijn, waarbij de ‘echte’ ict-vakman of -vrouw zijn of haar kennis beloond ziet worden. Dugong-eReaders.nl stelt hiervoor graag de Boox 60 eReader als prijs beschikbaar. De winnaar hiervan krijgt hierdoor niet alleen de nieuwste, maar ook meest functionele en gebruiksvriendelijke eReader in handen.

eReaders sparen het milieu en verlichten de ‘papieren last' die veel mensen meetorsen voor hun werk of op vakantie. Het productteam van Onyx International stond al bijna tien jaar geleden aan de bakermat van eReaders. De jarenlange ervaring en expertise komen tot uiting in de Boox 60. Deze eReader haalt de hoogste niveaus in vorm, functionaliteit en kwaliteit. Het apparaat is voorzien van een intuïtieve, grafische interface en een overzichtelijk beheersysteem. Binnen de content kan gezocht worden op woord. De Sketch-functie maakt het maken van aantekeningen en notities eenvoudig.

De Boox eReader biedt de beste prijs-kwaliteitverhouding. Net als de hoogwaardige eReader-reeksen beschikt dit apparaat over een draadloze internetverbinding (Wifi). De aanschafprijs ligt echter aanzienlijk lager dan concurrerende apparaten met dezelfde functionaliteit. De Boox eReader ‘leest' Adobe ePub-bestanden, het meest gebruikte formaat voor eBooks. Dit in aanvulling op alle gangbare eBook-formaten, zoals Mobipocket. De eReader is bovendien voorzien van een webbrowser. Dit betekent dat boeken ook onderweg, overal waar Wifi beschikbaar is, direct vanaf het apparaat in de webwinkel van Dugong-eReaders.nl gekocht en gedownload kunnen worden. Handig als je bijvoorbeeld op een vliegveld nog even een boek wilt kopen voor je vertrek. Door de Wifi-verbinding uit te schakelen, mag je het apparaat namelijk ook tijdens de vlucht gewoon gebruiken. Het hoeft dus niet, zoals de laptop of mobiele telefoon uitgeschakeld in je tas te zitten.

Dugong-eReaders.nl lanceert deze maand de meest volledige webwinkel voor eReaders, eBooks, accessoires en contentdiensten. Om dit heugelijke moment te vieren, introduceert Dugong-eReaders.nl als eerste webwinkel in Nederland de Boox 60 eReader. Daarnaast vind je in de webwinkel een grote keuze in eReaders, die passen bij iedere wens en toepassing. Vanzelfsprekend ontbreekt een ruime keuze aan Nederlandstalige eBooks niet in de winkel. Dugong-eReaders.nl wenst je veel plezier bij het maken van de Computable Kerstpuzzel, een hele fijne kerst en natuurlijk hopen we met je dat je de gelukkige winnaar wordt van de Boox 60 eReader!

Terug naar de Kerstpuzzel en het prijzenoverzicht.

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2009-12-18T08:00:00.000Z Dugong-eReaders.nl
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.