Cadeau: 3x digitale memorecorder van Philips

Dit artikel delen:

Philips is dit jaar goed vertegenwoordigd in de Computable Kerstpuzzel 2009. Naast een energiezuinige lcd-monitor stelt de Nederlandse elektronicagigant ook drie nieuwe memorecorders beschikbaar. De LFH 0662 is speciaal ontwikkeld voor semi-professionals en consumenten.

De Digital Voice Tracer van Philips, de LFH 662, is met PCM-audiokwaliteit uitgerust. De multifunctionele memorecorder is fraai vormgegeven en is speciaal ontwikkeld voor iedereen die veel onderweg is en buitenshuis opnamen wil maken, zoals vertegenwoordigers, zelfstandigen, studenten, muzikanten, zangers en iedereen met een mobiele lifestyle. De LFH 0662 is het tweede apparaat met PCM-audio naast de eerder geïntroduceerde LFH 0880.

Met de Philips LFH 662 kunnen niet alleen notities, gesprekken, lezingen, toespraken, creatieve ideeën maar ook zang, muziek en andere geluiden zeer precies en onbewerkt worden opgenomen. De memorecorder neemt op in hoogwaardige mp3-formaten en nu ook in PCM-audio. Ongecomprimeerde PCM (pulse-code modulatie) recording-technologie staat garant voor ruim zes uur aan opnamen in cd-geluidskwaliteit. Opgenomen bestanden kunnen worden opgeslagen of bewerkt zonder software en de bestanden kunnen ook direct worden beluisterd via de memorecorder of audio-apparatuur.

De digitale memorecorder LFH 662 heeft een capaciteit voor respectievelijk 284 uur spraak (2 GB voor spraak/foto/data/muziek opslag). De memorecorder wordt geleverd met intern oplaadbare AAA-batterijen, een dasspeldmicrofoon, stereo oortelefoon, halsband, USB-kabel en Nederlandstalige handleiding.

Terug naar de Kerstpuzzel en het prijzenoverzicht.

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2009-12-18T08:00:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.