Hoofdprijs online quiz

Vodafone 360 Samsung H1-smartphone

Dit artikel delen:

Vodafone stelt voor deze online quiz vijf maal de Vodafone 360 Samsung H1-smartphone ter beschikking. De speciaal voor Vodafone ontwikkelde smartphone is de eerste in een reeks handsets met Vodafone 360 (www.360.com) - een nieuwe verzameling diensten vanaf internet voor de mobiele telefoon en computer die alle online communities, contacten en sociale netwerken, persoonlijke voorkeuren (zoals muziek, games, foto's en video) en entertainment van één klant verzamelt op één plek.

Met een 3.5', HD OLED scherm, 16 GB geheugen, WiFi, GPS, een maximale beltijd van meer dan 400 minuten (3G) en een 5 megapixel camera, biedt de Vodafone 360 Samsung H1 de ultieme Vodafone 360 ervaring. Het unieke 3D display toont je meest gebelde vrienden en familie op de voorgrond als de telefoon wordt aangezet.

Vodafone 360 synchroniseert alle contactpersonen en telefooncontacten via Windows Live Messenger, Google Talk en Facebook automatisch. Met de toevoeging van Hyves en Twitter, die binnenkort plaatsvindt, is een heel scala aan sociale netwerken beschikbaar op één telefoon. Ook creëert Vodafone 360 een automatische back-up van alle gegevens op de telefoon op het internet, waardoor er nooit meer een foto, contact of video verloren gaat.

De lancering van de Vodafone 360 Samsung H1 is de start van een gefaseerde uitrol, er zullen de komende tijd nog meer toestellen worden aangekondigd waarop Vodafone 360 optimaal te ervaren is. Daarnaast zal de dienst in de komende maanden ook beschikbaar komen voor niet-Vodafone klanten. Kijk voor meer informatie op www.vodafone.nl/360.

Naar de vragen

Naar de Vodafone-dagprijs

De grootste voordelen van de Vodafone 360

- Alle contacten en content op één plek waardoor klanten direct toegang hebben tot al hun contacten op de verschillende netwerksites - de meest recente informatie-updates inclusief Facebook status updates en de mogelijkheid om te chatten via Windows Live Messenger en Google Talk.

- Creëer verschillende contactgroepen voor alle sociale medianetwerken. Hierdoor kunnen klanten hun contacten organiseren zoals zij dat willen en precies regelen hoe zij hun informatie delen met de verschillende groepen.

- Deel locaties, tag en deel foto's en favoriete plekken.

- Het vertrouwen dat adresboeken van telefoon en web zijn gesynchroniseerd en dat telefooncontacten makkelijk teruggevonden kunnen worden in geval van verlies of de aanschaf van een nieuw toestel.

- Toegang tot Vodafone 360 via verschillende handsets en besturingssystemen van verschillende makers - ervaar de ultieme experience met een speciaal ontwikkeld toestel zoals de Vodafone 360 Samsung H1.

- Non-Vodafone klanten kunnen ook bepaalde diensten gebruiken, waardoor ze via hun mobiele telefoon worden gelinkt aan hun sociale netwerken.

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2010-03-05T16:30:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.