Avaya-baas De Jongh wordt directeur bij EMC

Dit artikel delen:

Chris de Jongh vertrekt per 11 juni 2010 als directeur van netwerkleverancier Avaya Nederland. Hij gaat dan leiding geven aan de Nederlandse vestiging van data-infrastructuurbedrijf EMC. Daar volgt hij Eelco Kalff op, die als districtsmanager financiële dienstverlening bij EMC aan de slag gaat. De Jongh gaf 4,5 jaar leiding aan Avaya Nederland en het laatste halfjaar zelfs aan de Beneluxorganisatie. Het bedrijf doet geen mededeling over zijn opvolging.

De Jongh was toe aan een nieuwe uitdaging, vertelt een woordvoerster van Avaya Nederland. Volgens haar is het netwerkbedrijf onder zijn leiding de afgelopen jaren sterk gegroeid. Zo kwamen dankzij hem omvangrijke overeenkomsten tot stand met onder meer ABN Amro, KPMG, Ziggo en UPC.

Begin 2010 was De Jongh nauw betrokken bij de integratie van Nortel Enterprise Solutions in zijn organisatie in Nieuwegein. Avaya had de Nortel-divisie toen net overgenomen en 33 medewerkers gingen over naar hun nieuwe werkgever.

De topman begint zijn nieuwe uitdaging bij EMC Nederland op 14 juni 2010. Het bedrijf bevestigt de aanstelling van De Jongh als directeur, maar wil voorlopig geen verdere details kwijt. EMC is net als Avaya gevestigd in Nieuwegein.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2010-05-28T10:29:00.000Z Diederik Toet
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.