Sabic besteedt deel beheer uit aan Getronics

Dit artikel delen:

Chemieconcern Sabic Europe heeft een nieuwe overeenkomst gesloten met Getronics voor de levering van applicatiebeheerdiensten, inclusief SAP-hosting. De overeenkomst heeft een duur van drie jaar. Sabic verwacht zich zo te kunnen verzekeren van gegarandeerde beschikbaarheid, prestaties en beveiliging.

Sabic Europe, onderdeel van Saoedi Basic Industries Cooperation, is een van de grootste petrochemische bedrijven ter wereld. Het Europese hoofdkantoor is gevestigd in Sittard en heeft onder andere productielocaties in Geleen (Chemelot), Bergen op Zoom, Gelsenkirchen (Duitsland) en Teesside (UK). Er werken ruim 3500 mensen bij Sabic in Nederland (via een overname van een deel van DSM). Wereldwijd zijn dit er ruim dertigduizend.

De dienstverlening van Getronics omvat een uitbesteding van hardware & huisvesting, gelijktijdige replicatie van data-opslag op twee locaties en het beheer van besturingsystemen, databases en het technisch beheer van de softwareapplicatie SAP. Deze dienstverlening maakt onderdeel uit van een geïntegreerd ict-dienstenpakket dat bestaat uit it, lan, wan en telefonie.

Sabic werkt al langer samen met Valid uit Eindhoven voor helpdeskdiensten en serverbeheer. Verder verzorgt het bedrijf Data4 het werkplekbeheer en beheert het de twee datacentra van Sabic Europe.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

De laatste zin in het artikel is niet meer actueel.

Werkplekbeheer bij Sabic wordt uitgevoerd door Data4 Information Technology (www.data4.nl).

SABIC Europe werkt al langer samen met VALID voor de diensten Serverbeheer, Servicedesk en deze verbintenis is onlangs weer verlengd. 2delijns werkplekbeheer ligt idd bij Data4.

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in
Vacatures Outsourcing

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2009-12-23T11:27:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.