Unamic/HCN kiest Getronics voor beheerklus

Dit artikel delen:

Unamic/HCN heeft voor het uitbesteden van een nieuwe ict-infrastructuur gekozen voor Getronics. De dienstverlening omvat de levering, de implementatie, het onderhoud en het beheer (op afstand) van een local area network (lan), wide area network (wan), een firewall en computerbehuizing. Unamic/HCN (omzet: 57 miljoen euro) beheert met bijna drieduizend medewerkers klantcontactcentra en financiële administraties voor derden. Het bedrijf, met het hoofdkantoor in Almere, heeft ook vestigingen in Suriname en Turkije.

Over de waarde en looptijd van het contract met Getronics zijn geen mededelingen gedaan. In de overeenkomst is rekening gehouden met een verder groei van Unamic/HCN, zodat de dienstverlening aan het bedrijf eenvoudig is uit te breiden. Eerder al koos Unamic/HCN voor Newtel Essence voor de levering van de nieuwe callcenter telefonieomgeving.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in
Vacatures Outsourcing

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2009-12-28T11:21:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.