eScan neemt kopzorg rond ICT-beveiliging weg

Dit artikel delen:

Het bedrijf Ugula introduceert de complete range MicroWorld-securityproducten op de Nederlandse markt. eScan is antivirus-/antispamsoftware die zowel pc's als de meeste mailservers, inclusief Exchange, Novell en Lotus, ondersteunt. eScan biedt daarnaast geïntegreerde ondersteuning voor netwerkinstallaties en uitgebreide asset monitoring tools. eScan versie 10 ondersteunt zowel Windows als Linux en is per direct leverbaar.

Stefan Flipsen, directeur van Ugula: 'eScan biedt ict-professionals een breed inzetbare en gebruiksvriendelijke oplossing. eScan is ook niet voor niets gecertificeerd door securitytestinstanties zoals Virus Bulletin (VB100), West Coast Labs en AV-Comparatives.org. In combinatie met de scherpe prijs leveren wij een ‘value for money'-oplossing.'

De eScan-producten leveren een complete beveiliging tegen de meest voorkomende bedreigingen van ict-systemen, zoals virussen, spam, spyware, adware, malware, keyloggers, registry aanpassingen en hackers. De gebruiker wordt daarbij beschermd tegen zowel internet als 'end point' (cd, usb-geheugenstick) bedreigingen. Door de Winsock-layertechnologie worden virussen ontdekt en geblokkeerd voordat ze op de computer staan. Verder wordt de eScan-software ieder uur automatisch bijgewerkt met bescherming tegen de nieuwste bedreigingen.

De MicroWorld Management Console vereenvoudigt (de)installatie en beheer van zowel eScan als 'third party' software op pc's. Systeemscans kunnen vanaf een centrale locatie worden uitgevoerd net zoals het instellen van de rechten en restricties voor internet en applicatiegebruik. De Static Asset Management-functie geeft gedetailleerd inzicht in de gebruikte hard- en software in het netwerk.

De eScan-producten zijn gebruiksvriendelijk en eenvoudig te installeren, gebruiken en beheren. Er is 24 uur per dag gratis ondersteuning voor gebruikers beschikbaar via e-mail, chat en forums. Tijdens kantoortijden is er Nederlandstalige ondersteuning per telefoon beschikbaar.

Naast eScan levert Ugula de volgende door MicroWorld Technologies ontwikkelde producten:

- MailScan Antivirus & Content Security voor enterprise mailservers
- X-spam Antispam voor Window en Linux SMTP mailservers
- Econceal firewalls voor pc's en servers
- Webscan Antivirus en Antispam-software voor Linux-systemen

Meer informatie over de MicroWorld-producten is te vinden op www.ugula.eu/escan.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2009-11-27T16:26:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.