Trend Micro Internet Security 2010 Pro

Dit artikel delen:

Bij de ontwikkeling van de nieuwe Trend Micro-lijn voor 2010 is rekening gehouden met gebruiksvriendelijkheid en het product moet zo weinig mogelijk harde schijfruimte innemen. Trend Micro Internet Security en Internet Security Pro beschermen computers met Microsoft Windows 7 en ze bieden bescherming tegen online gevaren, zonder dat dit gevolgen heeft voor de computersnelheid.

Gebruikers willen hun beveiligingsprogramma zo min mogelijk handmatig hoeven aan te passen. Trend Micro komt gebruikers hierin tegemoet. De nieuwe oplossingen wisselen automatisch van taal naar gelang de taalinstellingen van het pc-besturingssysteem. De oplossing houdt eveneens rekening met het computergebruik bij het uitvoeren van updates, zodat gebruikers hier geen hinder van ondervinden wanneer ze een PowerPoint-presentatie houden, een video bekijken of gamen.

Het Security Activity Dashboard is ook verbeterd ten opzichte van de eerdere versie. Het dashboard biedt gebruikers een overzicht van alle beveiligingsactiviteiten op hun computer in verstaanbare grafieken en tabellen. Ze kunnen zelf instellen welke informatie het dasboard moet weergeven. Door meer te weten te komen over de momenten en manieren waarop hun computer aangevallen wordt, kunnen ze daarmee rekening houden, zodat ze in het vervolg zorgeloos surfen op internet.

Kennisbronnen

Cybercriminelen handelen tegenwoordig bijzonder snel. Beveiligingsprogramma's moeten daardoor nog sneller werken. Trend Micro Internet Security en Internet Security Pro zijn zo snel omdat ze gebruikmaken van het Trend Micro Smart Protection Network. Daarbij combineert het Smart Protection Network verschillende kennisbronnen over online bedreigingen. Aan de hand van deze informatie beschermen de nieuwe Trend Micro-oplossingen de Internet Cloud en bieden directe real-time bescherming. Gebruikers merken hier weinig van doordat dit functioneert op de achtergrond.

Totale beveiliging is een belangrijke vereiste voor degenen die veel buitenshuis in de weer zijn met hun laptops en smartphones. Trend Micro heeft zijn beveiligingsoplossingen afgestemd op de behoeften van deze mobiele gebruikers. Een licentie voor Trend Micro Mobile Security is onderdeel van Trend Micro Internet Security Pro. Mobile Security beschermt smartphones tegen virussen, sms-spam en andere malwareaanvallen op mobiele apparaten met Microsoft Windows Mobile of Symbian OS. De mobiele beveiligingsoplossing voorkomt tevens datadiefstal en storingen.

Prijs en beschikbaarheid

De beveiligingsproducten van Trend Micro zijn verkrijgbaar in drie pakketten: Trend Micro Internet Security, Trend Micro Internet Security Pro en Trend Micro Antivirus + AntiSpyware. Trend Micro Internet Security Pro biedt aanvullende features, geoptimaliseerd voor laptopgebruik buitenshuis, online bankieren en online winkelen. Voor degenen die behoefte hebben aan basisbeveiliging, biedt Trend Micro Antivirus + AntiSpyware.

De nieuwe productlijn is beschikbaar via www.trendmicro.com. De abonnementsprijzen voor één jaar zijn vanaf  39,99 euro incl. btw voor Trend Micro Internet Security en vanaf 59,99 euro incl. btw voor Trend Micro Internet Security Pro. Gebruikers kunnen Trend Micro Internet Security en Trend Micro Internet Security Pro installeren op drie computers.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

Een mooi verhaal maar meer reclame dan een review. Zou mooi zijn als het ook getest zou worden.

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2009-12-01T13:06:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.