Symantec levert Endpoint Protection 12

Dit artikel delen:

Symantec kondigt Symantec Endpoint Protection 12 aan. Symantec Endpoint Protection 12 is geoptimaliseerd voor prestaties op virtuele systemen en kan automatisch virtuele machines (VM’s) identificeren en beheren. Symantec Endpoint Protection 12 integreert ook direct met VMware’s security api’s om op malware te scannen binnen offline VMware images.

Om te voorkomen dat gelijktijdige scans, ook wel ‘AV Storms' genoemd, een impact hebben op de prestaties in dichte virtuele omgevingen white-list Symantec Endpoint Protection 12 baseline VM images en deelt scan-resultaten binnen VM's. Hierdoor hoeven identieke bestanden binnen een gehele pool maar één keer te worden gescand. Wanneer dit gecombineerd wordt met het elimineren van het scannen binnen Insight zorgt Symantec Endpoint Protection 12 voor snellere, responsievere host-systemen. Deze ondersteunen op hun beurt weer een grotere dichtheid van virtuele plaatsen, met name voor hoog geconsolideerde VDI-omgevingen.

Symantec Endpoint Protection Small Business Edition maakt gebruik van dezelfde Insight-, Sonar-, en ips-technologieën om technologieën te bieden voor het detecteren van dreigingen en prestatieverbeteringen voor klanten binnen kleine organisaties. Onder andere met features zoals een installatie-wizard, voorgeconfigureerde beleidsinstellingen en geautomatiseerde notificaties en rapporten.

Symantec biedt verder de Symantec Protection Suite Enterprise Edition. Deze oplossing bevat beveiliging voor berichten en web security samen met backup- en recovery-mogelijkheden. Voor kleinere organisaties biedt Symantec zowel cloud-gebaseerde als on-premise oplossingen met Symantec Endpoint Protection.cloud en Symantec Endpoint Protection Small Business Edition. Zo kunnen klanten met flexibele opties voor implementatie het beste voldoen aan de behoeften van hun organisatie, aldus Symantec.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2011-07-14T09:26:00.000Z Witold Kepinski
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.