Nieuwe lijn opslagproducten Packard Bell

Dit artikel delen:

Packard Bell introduceert drie nieuwe externe harde schijven: Chroma, Sprint en Jumbo. Waar de Chroma met 320 GB opslagcapaciteit compact en draagbaar is en uitgerust in een chique roestvrij stalen behuizing, is de Jumbo een grotere, solide schijfeenheid met een opslagcapaciteit van 1,28 TB.

De externe harde schijven Chroma, Sprint en Jumbo zijn een aanvulling op het bestaande assortiment opslagproducten van Packard bell. De nieuwe modellen zijn voorzien van de Packard Bell Software Suite voor automatische en geplande back-ups en synchronisatie. Daarnaast beschikken ze over een usb 2.0-aansluiting voor snelle overdracht van gegevens van de computer naar de harde schijf. De PowerSave-technologie zorgt ervoor dat de harde schijven automatisch worden uitgeschakeld en bespaart zo tot maximaal vijftig procent aan energie wat ook de levensduur van de schijfeenheden ten goede komt.

De Chroma is een draagbare externe harde schijf van 320GB. Dit model is uitgerust in een roestvrijstalen behuizing en wordt geleverd met een beschermhoes om de schijf veilig en gemakkelijk mee te nemen. De Chroma is eenvoudig te veranderen in een persoonlijk item door de zelf in te stellen kleurschema's voor de led-verlichting die aan de zijkant van het apparaatje zichtbaar is. De koeling werkt zonder ventilatie.

De Sprint biedt een capaciteit van 640GB en geschikt voor thuisgebruik. Het model is uitgerust in zwart kunststof met een aluminium bovenkant. Ook bij dit model werkt de koeling zonder ventilatie.

De Jumbo is het meest uitgebreide opslagproduct met een capaciteit van 1,28TB. De nadruk ligt op het veilig opslaan van gegevens en het maken van back-ups. De Jumbo beschikt over twee 3,5-inch harde schijven. De koeling werkt met ventilatie, maar heeft een laag geluidsniveau.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2008-08-01T12:15:00.000Z Henk Boot