Cadeau: 4x Acronis Back-up & Recovery 10

Dit artikel delen:

Acronis, leverancier van software voor opslagbeheer en herstel na dataverlies, levert voor de Computable Kerstpuzzel 2006 vier Workstation-versies van Acronis Back-up & Recovery 10. Deze combinatie van disaster recovery producten biedt datadeduplicatie, verbeterde ondersteuning voor virtuele omgevingen en gecentraliseerde managementfeatures. De basis wordt gevormd door de diskimaging en bare metal-technologie van de softwareleverancier.

Acronis Back-up & Recovery 10 is de nieuwe generatie van Acronis True Image-oplossingen. Dankzij datadeduplicatie kan de opslagbehoefte tot 90 procent worden teruggebracht door het verwijderen van back-upkopieën van overbodige gegevens. Tot nu toe was deze functionaliteit alleen voorbehouden aan grotere organisaties vanwege de hoge kosten. Acronis Back-up & Recovery 10 is een rendabele deduplicatie-oplossing, zonder de noodzaak nieuwe hardware aan te schaffen.

Acronis Back-up & Recovery 10 maakt het mogelijk back-ups uit te voeren van Microsoft- of Linux-gebaseerde servers of werkstations en deze terug te brengen naar hun operationele toestand voor de calamiteit. Herstel betreft de gehele harde schijf inclusief besturingssysteem, afzonderlijke applicaties, updates, settings en data. Door het toevoegen van nieuwe mogelijkheden aan haar producten, biedt Acronis kleine, middelgrote en grote organisaties de kans om met één oplossing hun back-up en recovery processen te automatiseren, in zowel fysieke als virtuele omgevingen. Bovendien verschaft de software de mogelijkheid migraties uit te voeren van fysieke naar virtuele omgevingen.

Acronis Back-up & Recovery 10 ondersteunt VMware, Microsoft Hyper-V, Citrix Xensource en Parallels. Het product bevat een nieuwe host-based Virtual Machine (VM) back-up agent, waardoor back-up en restore van live VMs via VMware ESX en Microsoft Hyper-V APIs uitgevoerd kan worden zonder installatie van een cliënt op elke afzonderlijke VM.

Acronis Back-up & Recovery 10 maakt tijdwinst en besparingen op personeel mogelijk met een gecentraliseerde, policy-gebaseerd beheer van ict-systemen en infrastructuren. De oplossing kan gebruikt worden voor duizenden machines en zo een ict-beheerder in staat stellen om een back-up strategie te ontwerpen en uit te voeren, waar ook ter wereld en die aan te passen aan de groei van zijn onderneming.

Kleine en middelgrote bedrijven kunnen nu profiteren van enterprise-class services, tegen een betaalbare prijs. De toepassing is gebruiksvriendelijk en laat toe een snelle back-up en herstel van strategische gegevens van of naar een disk, ftp, optische en tape-instrumenten uit te voeren. Het herstellen van een compleet systeem, pc, werkstation of server vraagt niet meer dan enkele minuten in plaats van uren of dagen.

In een tijd waarin organisaties bezuinigen op hardware, stelt Acronis beheerders in staat bestaande platformen te gebruiken zonder verdere investeringen. Met de Acronis Back-up & Recovery 10 Universal Restore-optie kunnen systemen worden hersteld op ongelijke hardware, en bannen de noodzaak uit om over identieke standby hardware te beschikken.

Prijs en beschikbaarheid

Acronis Back-up & Recovery 10 is te koop bij Acronis-resellers in EMEA. De adviesprijzen variëren van 56 euro (voor een stand-alone) tot 899 euro (voor een advanced server-versie, inclusief gecentraliseerde beheermogelijkheden). De Back-up & Recovery 10 Deduplicatie-optie varieert van 22 euro (per werkstation) tot 190 euro (per server). De zakelijke producten worden geleverd inclusief een jaar Acronis Advantage Premier priority support 24 uur per dag, zeven dagen per week en 365 dagen per jaar.

Terug naar de Kerstpuzzel en het prijzenoverzicht.

Acronis Back-up & Recovery 10

- Opslag en netwerkbesparingen door data-deduplicatie:  www.acronis.nl/backup-recovery/advanced-server/deduplication.
- Gecentraliseerd beheer van gedistribueerde systemen: www.acronis.nl/backup-recovery/advanced-server.
- Verbeterde ondersteuning voor virtuele omgevingen: www.acronis.nl/backup-recovery/advanced-server-virtual.
- Gemakkelijk te installeren, gebruiks- en onderhoudsgemak om exploitatiekosten te verminderen.

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2009-12-18T08:00:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.