Gratis Oracle bedrijfsapplicaties voor Apple iPhone

Dit artikel delen:

Oracle introduceert de eerste in een serie gratis Oracle bedrijfsapplicaties voor Apple iPhone. Oracle Business Indicators biedt mobiele werkers via hun Apple iPhone, real-time en veilig toegang tot informatie over bedrijfsprestaties. De applicaties zijn beschikbaar via de Apple App Store.

Via een speciaal voor mobiele werkers ontwikkelde interactieve user interface, kunnen gebruikers van Oracle Business Indicators meetwaarden browsen, zoeken, lokaliseren en in meer detail bekijken. De toegang tot meetwaarden wordt bepaald door de rol en verantwoordelijkheden van de eindgebruiker. Zo krijgen cfo's inzicht in financiële trends en wordt de sales manager op de hoogte gehouden van de verkoopprestaties en klanttevredenheid.

De huidige applicatie is alleen beschikbaar in het Engels. Oracle overweegt de applicatie in meerdere talen uit te brengen, maar op dit moment zijn hiervoor geen concrete plannen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in
Vacatures Mobility

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2008-07-14T15:00:00.000Z Henk Boot
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.