Cloudoplossing Motion10 bezorgt EP-Nuffic nominatie

ICT-project van het jaar in het onderwijs

Eén van de belangrijkste en meest toekomstbestendige manieren om een land te helpen ontwikkelen, is het versterken van de onderwijsinstellingen. EP-Nuffic doet dit in vijftien landen waaronder Bangladesh, Indonesië, Mali, en Rwanda. EP-Nuffic brengt partijen bij elkaar; onderwijsinstellingen in het buitenland en de Nederlandse instellingen en bedrijven met wie ze gezamenlijk projecten doen. Een nobele handelswijze die beloond wordt met een nominatie voor de Computable Awards 2016 in de categorie ICT-project van het jaar in het onderwijs.

EP-Nuffic wilde het projectbeheer, de monitoring en de rapportage van projecten verbeteren. En ze wilden op korte termijn goed werkende workflow-functionaliteiten. De wens was dat gebruiksvriendelijkheid en de performance werden verbeterd, het aantal benodigde handelingen werd verminderd en de rapportagecyclus beter kon worden gemonitord.

In samenwerking met Motion10 heeft EP-Nuffic er voor gekozen om een cloudoplossing gebaseerd op Office 365 te implementeren. Medewerkers moeten vaak reizen, dus het is belangrijk dat ze het systeem ook mobiel - bijvoorbeeld in Uganda of in Ethiopië - kunnen gebruiken.

Juryoordeel

Motion10 is volgens de jury van de Computable Awards 2016 in staat geweest om echt toegevoegde waarde te leveren bij EP-Nuffic. Waar het in het verleden veel tijd in beslag nam om informatie rondom de projecten te verzamelen, is dat nu snel en efficiënt geregeld. Een prachtig voorbeeld van een project waarbij ict echt in staat is om de processen te ondersteunen, en dus is dit project nominatiewaardig in de categorie ICT-project van het jaar in het onderwijs.

Dit artikel delen:


Partners 2020 

Platinum

Gold

Silver

Entrance Only

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-04-26T11:00:00.000Z verwijderd verwijderd
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.