Treatwell en Siteworkers wonderschoon naar nominatie

ICT-project van het jaar in het MKB

Dit artikel delen:

Computable Expert

Laurens van Gunst
Directeur / Eigenaar, GNST. Expert van Computable voor de topics Cloud Computing en Digital Workplace.

Restaurants, hotels of vliegreizen vergelijkt en boekt iedereen al online. Een taxi bestellen we inmiddels via Uber. Waarom schoonheidsbehandelingen dan niet? Siteworkers is samen met Treatwell in dat gat gesprongen. Samen hebben ze een marktplaats voor schoonheidssalons gecreëerd. Siteworkers heeft zich op de techniek gestort, Treatwell op het genereren van aanbod. Het project wordt door de jury van de Computable Awards 2016 beloond met een nominatie in de categorie ICT-project van het jaar in het MKB.

Door een lean start-up manier van werken toe te passen, waarbij de werkzaamheden tot op de core op elkaar zijn afgestemd, is het team bepalend voor de manier van werken en het slagen van de oplossing. Dit zie je terug in de manier van bedrijfsvoering. Het succes van Treatwell is volgens de jury van de Computable Awards 2016 het delen waard.

Juryoordeel

De jury vond de presentatie verfrissend en uiterst effectief. Een goede propositie waarin de klant en leverancier elkaar versterken. Het is lastig om het aanbod goed met elkaar af te stemmen, het vergt een verandering van werken binnen schoonheidssalons. Waar voorheen iedere salon een eigen agenda had, werkt men nu via een gedeelde agenda, waarbij er afspraken via de website ingepland kunnen worden door klanten. Er zijn niet veel start-ups in Nederland met de groeicijfers van Treatwell, laat staan bedrijven die na achttien maanden voor miljoenen worden overgenomen. Het project van Treatwell en Siteworkers wordt voor de Computable Awards 2016 beloond met een nominatie in de categorie ICT-project van het jaar in het MKB.

Dit artikel delen:


Partners 2020 

Platinum

Gold

Silver

Entrance Only

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-05-03T08:39:00.000Z Laurens van Gunst
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.