Watermelon

Nederlandse start-up van het jaar

Computable Expert

Graham Bolton
Directeur. Expert van Computable voor de topics Digital Transformation en Development.

Dat je start-up zo snel groeit dat zelfs Facebook en Whatsapp beginnen te morren. Dat is ongeveer wat er aan de hand is bij Watermelon, de Utrechtse start-up die Whatsapp voor de zakelijke markt aanbiedt. Op Facebook waarschuwen de founders alvast hun vrienden en bekenden; hun accounts kunnen binnenkort ineens afgesloten zijn.

Bedrijven doen steeds meer met alternatieven voor e-mail en telefoonverkeer. Inmiddels is het kunnen chatten met de bank of de gemeente eerder een verwachting dan een wens. Watermelon begeeft zich in de daardoor ontstane markt.

Juryoordeel

Lef hebben ze bij Watermelon wel, en ambitie ook, meent de jury van de Computable Awards 2016 in de categorie Nederlandse start-up. De pitch bevatte een goede balans tussen feiten en verhaal, en een gezond mengsel van een gefundeerd heden en een gevleugelde toekomst. Bij het beantwoorden van de juryvragen was de presentator geheel niet van zijn apropos te krijgen. De algemene indruk van de jury is dat ze weten waar ze zijn, en ook waar ze heen gaan.

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-05-10T12:48:00.000Z Graham Bolton


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.