Haags huurteam scoort nominatie met CoolProfs

ICT-project van het jaar bij de overheid

Dit artikel delen:

Computable Expert

Reza Sarshar
Projectleider/ Adviseur, Kaizen Projectmanagement. Expert van Computable voor de topics Management, Infrastructuur en Digital Workplace.

Hoe kun je proactiviteit en productiviteit van je team verhogen? Een oplossing zou zijn, door het verkorten, versimpelen en automatiseren van verschillende schakels in de keten en werkprocessen. CoolProfs heeft met zijn expertise bewezen dat dit mogelijk is.

CoolProfs heeft het Huurteam Sociale Zaken en Werkgelegenheid van de gemeente Den Haag in een kort tijdsbestek van zes maanden een oplossing gegeven die goed doordacht en afgestemd is op de vraag en behoefte van de klant. De modulaire opbouw is een mooie eigenschap van dit product waardoor flexibiliteit in het product integraal is opgenomen. Het product is eigendom van de gemeente Den Haag, wat de return on investment van deze investering voor de gemeente korter maakt.

Juryoordeel

De technische complexiteit en originaliteit, de deskundigheid van de leverancier en de toegevoegde waarde voor de klant waren onder andere aspecten waarom het juryteam van de Computable Awards 2016 voor dit project heeft gekozen. Het is dan ook een terecht genomineerde in de categorie ICT-project van het jaar bij de overheid.

Dit artikel delen:


Partners 2020 

Platinum

Gold

Silver

Entrance Only

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-05-24T10:09:00.000Z Reza Sarshar
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.