LeaseWeb

Cloud-aanbieder van het jaar

Nieuwe kantoor LeaseWeb in Amsterdam Zuid-Oost

LeaseWeb kondigde maart 2016 zijn nieuwe vCloud aan. Voor bedrijven is het nu eenvoudiger, sneller en meer kostenefficiënt om een op VMware-gebaseerde private cloud-omgeving te implementeren. vCloud is naast het LeaseWeb CloudStack private cloud hosting-platform en zijn maatwerk cloud-oplossingen een aanvulling op het LeaseWeb aanbod. Voor de jury van de Computable Awards 2016 reden om LeaseWeb te nomineren in de categorie Cloud-aanbieder van het jaar.

Naast een vaste prijs en een eenvoudige implementatie biedt vCloud van LeaseWeb bedrijven ook de flexibiliteit om bijvoorbeeld hybride omgevingen te ontwikkelen op basis van bare metal en cloudservers. Naadloze integratie en api’s maken het voor gebruikers eenvoudiger om daarbij hun eigen opslag, netwerkcapaciteit, firewalls en load balancers te configureren en te implementeren.

vCloud is ontwikkeld voor het mkb en zakelijke gebruikers met een bestaande op VMware-gebaseerde infrastructuur, maar ook voor degene die op zoek zijn naar een nieuwe VMware-oplossing.

Dit artikel delen:


Partners 2020 

Platinum

Gold

Silver

Entrance Only

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-05-30T11:19:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.