Axians

ICT-dienstverlener van het jaar

In Den Haag is de ‘Store of the Future’ in winkelcentrum New Babylon in Den Haag geopend. Het betreft een proeftuin voor innovatieve ontwikkelingen in de detailhandel en is een initiatief van de gemeente Den Haag en Q&A Research & Consultancy. Axians implementeerde als een van de hoofdsponsors de onderliggende it-infrastructuur op basis van Cisco-apparatuur. De algemene jury van de Computable Awards 2016 beloont Axians hiervoor met een nominatie in de categorie ICT-dienstverlener van het jaar.

Aan de futuristische winkelomgeving nemen zo’n zestig winkeliers, winkelmerken, vastgoedpartijen, technologiebedrijven en financiële partijen deel. De werelden van fysiek winkelen en online winkelen worden er bij elkaar gebracht vanuit de gedachte dat ‘offline’ en ‘online’ shoppen elkaar zo kunnen versterken. Traditionele winkels verliezen namelijk steeds meer terrein aan hun online concurrenten en zullen hiertegen stappen moeten ondernemen.

In de ‘Store of the Future’ kunnen detailhandelaren hun it-innovaties en nieuwe producten in een live-omgeving testen en het winkelen interactief maken, waardoor de consument op een nieuwe manier kennismaakt met de producten en diensten. Doel is consumenten te laten ervaren en testen hoe de winkel van de toekomst er uit moet zien.

Dit artikel delen:


Partners 2020 

Platinum

Gold

Silver

Entrance Only

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-06-02T08:03:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.