Intel

ICT-infrastructuurleverancier van het jaar

Intel

Intel introduceerde 9 maart 2015 de Intel Xeon-processor D-productfamilie: de eerste system-on-chip (SoC) van het bedrijf op basis van de Intel Xeon-processor. De Intel Xeon-processor D wordt geproduceerd aan de hand van Intels 14nm-chiptechnologie en combineert de prestaties en intelligentie van Intel Xeon-processors met het compacte formaat en het lage energieverbruik van een SoC. Voor de algemene jury van de Computable Awards 2016 reden om Intel te nomineren in de categorie ICT-infrastructuurleverancier van het jaar.

De snelle groei van apparaten met een internetverbinding zorgt voor een exponentiële toename van het dataverkeer. Hierdoor worden de eisen die worden gesteld aan het datacenter en aan de netwerkinfrastructuur voor cloud en telecom service providers, groter. Klanten zoeken naar oplossingen om hun netwerkinfrastructuur op efficiënte wijze op te schalen, zodat ze snel nieuwe en omzet genererende diensten kunnen aanbieden. Daartoe kiezen ze steeds vaker voor standaard Intel-architectuur, omdat deze zowel de technologie als de consistentie biedt die vereist zijn voor het data center en het netwerk.

De Intel Xeon processor D productfamilie voorziet in de groeiende vraag naar energiezuinige infrastructuuroplossingen met een hoge dichtheid. Klanten krijgen hiermee de beschikking over meer intelligentie en meer flexibiliteit om snel nieuwe diensten uit te rollen, bij een lagere total cost of ownership.

Dit artikel delen:


Partners 2020 

Platinum

Gold

Silver

Entrance Only

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-06-03T08:24:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.