Interconnect

ICT-infrastructuurleverancier van het jaar

Interconnect is een internet service provider voor de zakelijke markt. Sinds 1995 ondersteunt het bedrijf it-professionals met het opzetten van betrouwbare it-oplossingen. Interconnect heeft het afgelopen jaar een zeer bijzonder groei meegemaakt en is uitgegroeid tot de grootste onafhankelijke internet service provider van Nederland. Voor de algemene jury van de Computable Awards 2016 aanleiding om het bedrijf te nomineren als ict-infrastructuurleverancier.

Interconnect werkt nauw samen met ict-afdelingen en -dienstverleners bij het implementeren en beheren van betrouwbare oplossingen. Dankzij twee eigen, onafhankelijke high-end datacenters en een uitgebreid eigen glasvezelnetwerk is men in staat toekomstvaste ict-oplossingen te faciliteren.

Omdat Interconnect onafhankelijk van derden opereert, kan men altijd strategische keuzes maken die bijdragen aan de kwaliteit van de diensten. Zo kan Interconnect de continuïteit van de diensten optimaal waarborgen. Het netwerk en de dienstverlening van Interconnect zijn door diverse instanties op het hoogste niveau gecertificeerd. Milieuvriendelijkheid en energiezuinigheid zijn bij Interconnect van groot belang. Dit uit zich door onder andere zuinig en milieubesparend om te gaan met energie, afvalstromen en emissies.

Afnemers van Interconnect waarderen de dienstverlening en -service met een 7,7. Men is uitermate tevreden over de vriendelijkheid, behulpzaamheid en expertise van de medewerkers en de kwaliteit en beschikbaarheid van de diensten. Het is daarom een logische keuze dat telecomaanbieder Vodafone voor het huisvesten van de welbekende SuperSwitch voor Interconnect koos.

Dit artikel delen:


Partners 2020 

Platinum

Gold

Silver

Entrance Only

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-06-03T08:25:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.