Nimble Storage

ICT-infrastructuurleverancier van het jaar

Nimble Predictive All Flash Arrays

Nimble Storage is een internationaal opererende leverancier van predictive flash storage-oplossingen. Met de combinatie van flash performance en InfoSight Predictive Analytics kan Nimble Storage problemen op het gebied van datasnelheid als gevolg van een complexe it-infrastructuur voorspellen en voorkomen. Voor de algemene jury van de Computable Awards 2016 reden om Nimble Storage te nomineren in de categorie ICT-infrastructuurleverancier van het jaar.

Recentelijk introduceerde Nimble Storage een nieuwe serie Predictive All Flash-arrays. Met de toevoeging van deze AF-Series aan het Nimble Predictive Flash-platform biedt Nimble Storage enterprise it-bedrijven één geconsolideerde architectuur waarmee ze al hun zakelijke applicaties sneller kunnen laten draaien, beschermen en schalen, en daarmee een hoge gegevenssnelheid kunnen bieden aan eindgebruikers.

Behalve met de performance en capaciteit van haar producten onderscheidt Nimble Storage zich als leverancier ook als het gaat om monitoring van de infrastructuur en support. Bij vragen krijgen klanten altijd direct een engineer aan de lijn, geen traditionele eerstelijnsmedewerker. Deze heeft direct inzicht in de performance van de infrastructuur, doordat vanuit de infrastructuur elke vijf minuten sensorinformatie wordt doorgegeven.

Dit artikel delen:


Partners 2020 

Platinum

Gold

Silver

Entrance Only

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-06-03T08:32:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.