Gilde Software

ICT-leverancier van het jaar voor het MKB

Dit artikel delen:
Gilde Software

Gilde Software is door de Nationale Business Succes Award uitgeroepen tot branchewinnaar 2015 in branchespecifieke bedrijfssoftware. Het heeft zich volgens de Nominatiecommissie ontwikkeld tot een toonaangevende onderneming, met een zeer sterke positionering en een excellente reputatie. Ook de algemene jury van de Computable Awards 2016 is te spreken over de combinatie van grote vakkennis en klant- en servicegerichte aanpak, met een grote klanttevredenheid tot gevolg. Daarom wordt Gilde Software genomineerd in de categorie ICT-leverancier van het jaar voor het MKB.

Gilde Software richt zich op software voor projectmatig werkende en dienstverlenende mkb-organisaties. Het bedrijf weet waar middelgrote en grotere bedrijven met vakmensen als installateurs, schilders en dakdekkers behoefte aan hebben. Hierdoor levert het betaalbare branchespecifieke automatisering waarmee ondernemers hun processen kunnen sturen en in de greep kunnen houden. Boekhouding en administratie vormen daar een geïntegreerd onderdeel van. Inmiddels is Gilde Software marktleider in de schilders- en afbouwbranche, in de carrosseriebranche en in de dak- en gevelbranche, terwijl het in de installatiebranche volop groeit.

Op dit moment heeft Gilde Software in binnen- en buitenland meer dan honderdduizend gebruikers en het aantal groeit nog steeds. De Nominatiecommissie van de Nationale Business Succes Award is in ieder geval duidelijk in haar oordeel. ‘In een markt die continu in beweging is, weet Gilde Software door zijn vooruitstrevende instelling uitstekend te anticiperen op nieuwe ontwikkelingen en is het zijn concurrenten vaak een slag voor.’

Dit artikel delen:


Partners 2020 

Platinum

Gold

Silver

Entrance Only

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-06-06T09:02:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.