Hogeschool Novi

ICT-opleider van het jaar

Hogeschool Novi leidt de it-medewerkers van zorgverzekeraar CZ op. Medewerkers die nog niet beschikken over een hbo-diploma kunnen een tweejarige incompany ict-opleiding volgen. De zorgverzekeraar wil dat een groot deel van de it-medewerkers over een hbo-diploma beschikt. Aanleiding voor de algemene jury van de Computable Awards 2016 om Hogeschool Novi te nomineren als ict-opleider.

CZ biedt de ict-opleiding van Novi aan de it-medewerkers aan. Zij krijgen de kans om in twee jaar tijd een ict-diploma op hbo-niveau te halen. Dit is volgens de hogeschool geheel op vrijwillige basis. Medewerkers die zich graag willen doorontwikkelen kunnen zich inschrijven voor deze deeltijd opleiding. De eerste lichting CZ-studenten bestond uit een tiental medewerkers. Het management wil volgend jaar dat een nieuwe lichting van start gaat. Het lesprogramma is door Novi en CZ afgestemd op de benodigde competenties binnen het bedrijf. Het gaat bijvoorbeeld om projectmanagement, ict-architectuur en communicatie.

Hogeschool Novi had nog een voordracht in deze categorie die de jury het vermelden waard vindt. Het Centrum voor Hoger Onderwijs Informatie (C.H.O.I.) brengt elk jaar in kaart welke opleidingen en instituten de beste keus zijn voor oriënterende studenten. In een lijst per categorie worden de verschillende opleidingen en hogescholen beoordeeld op verschillende factoren. De conclusies worden samengebracht in de Keuzegids Hbo 2016. Het advies in de Keuzegids is helder. Novi is de allerbeste opleider van Nederland. Niet alleen werd de hogeschool uitgeroepen tot beste deeltijdopleider van Nederland, ook werden de hbo-opleidingen Bedrijfskunde en ICT uitgeroepen tot de beste in hun categorie.

Dit artikel delen:


Partners 2020 

Platinum

Gold

Silver

Entrance Only

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-06-07T11:15:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.