Huxley IT

Werving- en selectiebureau van het jaar in ICT

Huxley IT zou volgens de voordrager genomineerd moeten worden voor de Computable Awards 2016, omdat dit it-recruitmentbureau samen met zijn klanten de meest innovatieve it-projecten mogelijk maakt. De algemene jury van de Computable Awards 2016 gaat mee in deze oproep en nomineert Huxley IT als werving- en selectiebureau.

Met zijn inzicht en flexibiliteit helpt Huxley IT grote, nationale klanten bij de volledige ontwikkeling van nieuwe afdelingen. In 2015 ondersteunde Huxley IT bijvoorbeeld TNT en Ahold Online bij het opzetten en uitbreiden van hun e-commerce-afdelingen. Deze afdelingen zijn dankzij Huxley IT van scratch af aan ontwikkeld.

Bovendien besteedt dit it-recruitmentbureau veel aandacht aan het leren kennen van zijn kandidaten. Zo heeft Huxley IT in 2015 samen met Monsterboard een grootschalig onderzoek uitgevoerd onder developers: ‘What makes Developers tick?’ Het onderzoek heeft de media gehaald en – nog wel belangrijker – het heeft Huxley IT beter inzicht gegeven in zijn kandidaten. De zeshonderd it-professionals die afgelopen jaar via Huxley IT aan een nieuwe uitdaging zijn begonnen, passen daarom volgens de voordrager echt goed bij hun nieuwe functie en werkgever.

Dit artikel delen:


Partners 2020 

Platinum

Gold

Silver

Entrance Only

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-06-09T08:47:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.