Exact

Softwareleverancier van het jaar

Dit artikel delen:

Erp-leverancier Exact heeft een Android-app ontwikkeld voor urenschrijven met een smartwatch. Met de applicatie Exact Online for Android Wear kan de gebruiker realtime uren schrijven met zijn smartwatch. De app koppelt met behulp van gps-coördinaten locatiegegevens aan een project of klant. Dat moet urenschrijven nauwkeuriger maken met minder handelingen. De algemene jury van de Computable Awards 2016 nomineert daarom Exact in de categorie Softwareleverancier van het jaar.

Met behulp van gps-coördinaten wordt bijgehouden hoe lang de gebruiker zich op een locatie bevindt. Bij aankomst wordt automatisch een notificatie gestuurd om in te checken bij het juiste project en de juiste klant. De app detecteert beweging en stuurt bij vertrek een notificatie om uit te checken. De gemaakte uren worden vervolgens geregistreerd en direct opgeslagen.

De nieuwe smartwatch-applicatie is ontwikkeld voor onder meer de consultancybranche. De app werkt in combinatie met Exact Online voor Uren & Facturen en Exact Online voor Projectmanagement. Exact wil met de app bedrijfsprocessen versimpelen en vernieuwen. Tijdschrijven is binnen veel branches een belangrijk onderdeel van de bedrijfsvoering, maar wordt vaak uitgesteld tot het laatste moment. Deze app maakt het een stuk gemakkelijker en sneller en past bij een tijd waarin we niet langer op één locatie werken.

Dit artikel delen:


Partners 2020 

Platinum

Gold

Silver

Entrance Only

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-06-09T09:50:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.