Hewlett Packard Enterprise (HPE)

Softwareleverancier van het jaar

Hewlett Packard Enterprise (HPE)

Hewlett Packard Enterprise (HPE) brengt nieuwe intelligente beveiligingssoftware op de markt onder de naam HPE Investigative Analytics. Deze software biedt aan instellingen in de financiële sector en andere gereguleerde branches de mogelijkheid om risicovolle gebeurtenissen proactief op te sporen, te analyseren en daardoor zelfs te voorkomen. De algemene jury van de Computable Awards 2016 onderschrijft het nut van dergelijke software door HPE te nomineren als softwareleverancier.

Volgens HPE kan de Investigative Analytics-software bij financiële instellingen en andere bedrijven en instanties die veel met regelgeving te maken hebben frauduleus en afwijkend gedrag identificeren en stoppen. De oplossing combineert HPE-software voor archiveren, compliance en machine learning. Zo worden automatisch patronen en onregelmatigheden ontdekt in gestructureerde en ongestructureerde data. Organisaties kunnen hierdoor fout gedrag aanpakken voordat het een probleem wordt.

De nieuwe software van HPE helpt bedrijven en instanties met het nakomen van de steeds strenger wordende wet- en regelgeving en compliancy-eisen die door toezichthouders worden gesteld. De alsmaar toenemende hoeveelheid bedrijfsdata in combinatie met een toename van de boetes en sancties, zorgen voor een steeds hogere risicodrempel. Organisaties kunnen die drempel niet langer negeren. Dat geldt vooral in de sterk gereguleerde sectoren.

Dit artikel delen:


Partners 2020 

Platinum

Gold

Silver

Entrance Only

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-06-09T09:53:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.