Qlik

Softwareleverancier van het jaar

Qlik heeft Continuous Classroom geïntroduceerd, een nieuw 24/7 self-service learning-platform voor QlikSense. De softwareoplossing is een aanvulling op het Qlik Education Services-portfolio. Hiermee krijgen gebruikers toegang tot een nieuwe manier van leren en kunnen zij zelf hun leerroute uitstippelen op basis van individuele behoeftes. Gebruikers kunnen kiezen uit tientallen digitale modules. De algemene jury van de Computable Awards 2016 wil Qlik nomineren in de categorie Softwareleverancier van het jaar.

Het Qlik Continuous Classroom-onderwijsmateriaal bevat video’s met interactieve oefeningen en quizzen. Gebruikers kunnen hierbij zelf het tempo bepalen en pauzeren waar nodig. Daarnaast biedt het learning-platform de mogelijkheid om via webconferencing direct te communiceren met docenten en medestudenten. Zo kunnen gebruikers bijvoorbeeld antwoord op vragen krijgen op vragen of best practices uitwisselen. Bovendien is er virtual support tijdens kantoortijden. Ook kunnen docenten op maat gemaakte virtuele trainingen geven aan groepen via webinars.

Qlik Continuous Classroom voorziet in de toenemende behoefte aan data-analytics door gebruikers zelf hun leerroute uit te laten stippelen. Zo kunnen zij zelf kiezen wat ze willen leren of kiezen voor voorgedefinieerde paden. Omdat producten vaak geüpdatet worden met nieuwe en verbeterde functies, zal er regelmatig nieuwe content worden toegevoegd aan de bibliotheek. Zo zijn gebruikers verzekerd van toegang tot de meest actuele Qlik-training voor hun niveau en kunnen zij profiteren van de laatste updates en nieuwe functionaliteiten van de Qlik producten.

Qlik gooide met nog een andere voordracht hoge ogen in deze categorie. Synaxion heeft de business intelligence-oplossing van Qlik geïntegreerd in zijn monitoring-oplossing voor gemeenten. Ook voegt Synaxion software as a service (SaaS) toe aan zijn vernieuwde platform. Gemeenten kunnen met het nieuwe platform de kwaliteit van processen in de gaten houden en hun inzichten delen met relevante andere partijen, zoals scholen en zorginstellingen.

Dit artikel delen:


Partners 2020 

Platinum

Gold

Silver

Entrance Only

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-06-09T10:06:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.