RES

Softwareleverancier van het jaar

Duimen

RES heeft de VMworld Best of 2015 Award voor ‘Best Desktop Virtualization’ ontvangen tijdens het jaarlijkse VMworld Europe 2015. RES kreeg de prijs, samen met St. Claraspital, voor het Dynamic Desktop-initiatief dat de gebruikservaring van artsen verbetert en het niveau van de patiëntenzorg binnen de VMware-omgeving verhoogt. De algemene jury van de Computable Awards 2016 wil RES daarom ook nomineren in de categorie Softwareleverancier van het jaar.

St. Claraspital is een groot, particulier ziekenhuis in Zwitserland met gespecialiseerde buik- en kankercentra, een afdeling spoedeisende hulp en poliklinieken. Er moesten meer dan duizend pc’s worden ondersteund en de zorgaanbieder wilde de digitale werkplekken aanpassen aan de behoeften en de werkstijl van de rondlopende artsen – om ervoor te zorgen dat ze overal dezelfde gebruikservaring hadden, ongeacht de werkplek. Gekozen werd voor de Dynamic Desktop-oplossing, gebaseerd op RES ONE Workspace.

Daarnaast zorgt RES voor compliance en de beveiliging van medische patiëntendossiers, dankzij de mogelijkheid om automatisch de toegang tot bestanden in te trekken wanneer medisch personeel zich buiten de goedgekeurde netwerken en omgevingen begeeft. Dankzij de samenwerking met RES levert St. Claraspital nu een dynamische desktop-oplossing die een rijke klinische gebruikservaring biedt, waarmee medisch personeel door het ziekenhuis kan rondlopen, terwijl ze altijd direct toegang hebben tot hun persoonlijke werkplek. Ook de login-tijden en de looptijden voor technologie-aanvragen verminderen en de beschikbare tijd voor patiënten vergroot. Tot slot verbetert de algehele beveiliging, door artsen alleen toegang te geven tot goedgekeurde applicaties en diensten.

Dit artikel delen:

Vacatures bij RES

Partners 2020 

Platinum

Gold

Silver

Entrance Only

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-06-09T10:15:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.