Sana Commerce

Softwareleverancier van het jaar

Dit artikel delen:
E-commerce

Na de enorme opmars van consumentenwebshops de afgelopen jaren weten steeds meer zakelijke bedrijven de weg naar een online verkoopportaal te vinden. Een softwareleverancier die al jaren geleden in het gat van zakelijke e-commerce is gesprongen is Sana Commerce. De algemene jury van de Computable Awards 2016 heeft daarom besloten om dit bedrijf te nomineren als softwareleverancier.

Met een e-commerce oplossing die integreert met de erp-systemen van Microsoft Dynamics (Nav, AX & GP) en SAP (ECC en Business One), helpt Sana Commerce leveranciers, fabrikanten en groothandels wereldwijd om efficiënter te verkopen, betere klantenservice te bieden en hun omzet te verhogen.

2015 was voor Sana Commerce het jaar van de exponentiële groei. In totaal gingen er meer dan 150 Sana-webshops live, een groei van 50 procent ten opzichte van het jaar daarvoor. In totaal draaien meer dan 1200 webshops wereldwijd op Sana. Onder hen een aantal bekende namen in binnen- en buitenland zoals Basiq Dental, WP Performance en Pelican Rouge.

De focus lag in 2015 op het uitbreiden van de commerciële slagkracht. Het aantal Sana-medewerkers groeide fors, onder andere door het aannemen van een groot aantal softwareontwikkelaars, salesmanagers en het opzetten van een compleet marketingteam.

Deze groei in medewerkers resulteerde onder andere in het toevoegen van twee nieuwe geïntegreerde oplossingen aan het productportfolio, Sana Commerce for Microsoft Dynamics GP en Sana Commerce for SAP Business One. Daarnaast werd afgelopen jaar Sana Commerce 9.1. ontwikkeld, de zogenoemde ‘marketingeditie’, waarmee gebruikers een tool tot hun beschikking hebben om het beste uit hun organisatie te halen op het gebied van online sales en online marketing.

Sana heeft in 2015 voor de tweede keer op rijd de status van member van de Microsoft President’s club behaald en dit jaar werd Sana ook benoemd tot gecertificeerd partner van SAP voor de geïntegreerde oplossingen met SAP ECC en SAP Business One.

Dit artikel delen:


Partners 2020 

Platinum

Gold

Silver

Entrance Only

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-06-09T10:20:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.