Accenture Digital

Digital Company van het jaar

Accenture Digital gooit met twee verschillende cases hoge ogen bij de algemene jury van de Computable Awards 2016. Zo gaat het pensioenuitvoerder APG ondersteunen bij het verder verbeteren van de digitale klantervaring en heeft het aan Plan Nederland een beurs van 2,2 miljoen dollar toegekend zodat er in Tanzania en Zambia trainingen voor digitale, technische en levensvaardigheden kunnen worden aangeboden. Daarom een terechte nominatie in de categorie Digital Company van het jaar.

Pensioenuitvoerder APG heeft Accenture aangetrokken als een van de ict-voorkeurspartners om de ict te verbeteren. De ict-dienstverlener zal APG ondersteunt bij het verder verbeteren van de digitale klantervaring, bijvoorbeeld bij de ontwikkeling van nieuwe digitale diensten en mobiele applicaties en websitevernieuwing. Tevens levert Accenture technologie- en business process management-diensten om bedrijfsprocessen bij het pensioenbedrijf te verbeteren.

Ook heeft Accenture een beurs van 2,2 miljoen dollar toegekend aan Plan Nederland. Met deze bijdrage kan de non-profit organisatie ruim zesduizend kansarme jongeren in Tanzania en Zambia trainingen voor digitale, technische en levensvaardigheden aanbieden. Accenture helpt Plan Nederland ook met de ontwikkeling van een digitaal leerplatform voor trainingen waarin gebruik wordt gemaakt van interactieve componenten, zoals applicaties en games. De jongeren bouwen zo aan vaardigheden voor verschillende digitale functies, zoals computeronderhoud, digitale marketing en coderen. Bovendien krijgen ze onderwijs in de vaardigheden die nodig zijn om een eigen bedrijf op te zetten en uit te breiden.

Dit artikel delen:


Partners 2020 

Platinum

Gold

Silver

Entrance Only

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-06-10T11:35:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.