Youwe

Digital Company van het jaar

Duimen

Internetbureau Youwe is als één van de winnaars uit de bus gekomen bij de FD Gazellen Awards. De omzet van Youwe zit al drie jaar sterk in de lift. Als een digital company in tijden van crisis jaarlijks groeiende omzetresultaten weet te realiseren, is volgens de algemene jury van de Computable Awards 2016 een nominatie in de categorie Digital Company van het jaar gerechtvaardigd.

Youwe behoort met vier vestigingen en 110 medewerkers tot de top tien grootste internetbureaus van Nederland. Het bedrijf realiseert open source-platformen op het gebied van e -commerce, contentpublicatie (cms) en applicatieontwikkeling (mobile en web). Youwe doet dat al sinds 2000.

2015 niet alleen voor Youwe een succesvol jaar, maar ook voor enkele opdrachtgevers. Zo heeft ‘heelhollandbakt.nl’ zijn beste seizoen ooit en is Kennisnet in de categorie Educatie en Wetenschap genomineerd voor de Typo3 Award. Verder is Youwe trots op het platform journalistiek2025.nl, dat met de tweede prijs in de International Constantinus-competitie niet onopgemerkt is gebleven.

Dit artikel delen:


Partners 2020 

Platinum

Gold

Silver

Entrance Only

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-06-10T11:56:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.