Hoyer, SecureLink, Aruba Networks en Palo Alto Networks (Enterprise-ready wireless netwerk)

Partnerproject van het jaar

HOYER Group kiest voor toekomstgerichte security oplossing

Hoyer, een internationaal logistieke organisatie, is specialist in het vervoeren van vloeistoffen over de weg, via trein en het water. Het familiebedrijf bestaat al meer dan 65 jaar en is uitgegroeid tot een wereldwijde organisatie, actief in meer dan tachtig landen. Het bedrijf heeft gekozen voor SecureLink en de mobility-oplossing van Aruba Networks. Inmiddels is deze oplossing in onder andere België, Nederland, Duitsland, Engeland, Turkije, China en Zweden uitgerold. De redactie van Computable waardeert dit project met een nominatie in de categorie Partnerproject van het jaar.

In het Nederlandse Spijkenisse is een groot gedeelte van de it-afdeling van Hoyer gehuisvest. Het bedrijf heeft geen dedicated security engineer en doet daarom zaken met SecureLink. Zij adviseren Hoyer op het gebied van security. SecureLink is ook verantwoordelijk voor het advies en de implementatie van een enterprise-ready wireless netwerk.

De oplossing van Aruba zorgt ervoor dat alles centraal beheerd is en toch ook eenvoudig toegankelijk voor alle gebruikers. Alle medewerkers hebben automatisch toegang tot het draadloze netwerk door integratie met Active Directory. Daarnaast is er een Guest Portal ingericht die zonder tussenkomst van it gewoon werkt; low maintenance dus. Met het nieuwe design is Hoyer klaar voor elke toekomstige uitrol.

Ook de internet proxy-omgeving moest vervangen worden. Hoyer heeft samen met SecureLink gezocht naar vervanging. Er werd gekozen voor een oplossing van Palo Alto Networks. Die oplossing wordt ingezet om de interne gebruiker te beschermen door internetverkeer te inspecteren en standaardisatie door te voeren.

De Palo Alto Networks-firewalls staan nu on premise in Spijkenisse, Hamburg en Houston. Met deze oplossing blijven policies voor medewerkers gelijk, waar ter wereld ze ook aan het werk zijn. De oplossing biedt flexibiliteit naar de toekomst met onder andere de mogelijkheden tot uitbreiding van functionaliteiten met subscriptions. Met GlobalProtect is het mogelijk het beveiligingsbeleid af te stemmen op de gebruiker, het soort device en de status van het device. Hoyer kan nu de medewerkers remote access-oplossingen bieden en gelijktijdig zorgen voor een zelfde niveau van bescherming voor internetverkeer.

Dit artikel delen:


Partners 2020 

Platinum

Gold

Silver

Entrance Only

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-06-20T08:40:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.