Computable Awards 2013

Dell

Genomineerd voor Hardwareleverancier van het jaar

Sega Europa, de Europese distributietak van één van ‘s werelds grootste leveranciers van interactieve entertainment, heeft Dell Kace Appliance geïmplementeerd voor het beheer van de computers. Hierdoor heeft Sega Europa het beheer- en updateproces voor de pc-omgevingen drastisch verbeterd. Bovendien kunnen software-audits in een kwestie van minuten in plaats van uren worden uitgevoerd.

De Dell Kace Appliance kan vanuit één centrale locatie assets traceren, updates van software en drivers installeren en het patchen van pc’s automatiseren. Dit bespaart de medewerkers van Sega enorm veel tijd en zorgt er bovendien voor dat onze eindgebruikers zo min mogelijk downtime ondervinden. De appliance stelt Sega in staat om op uiterst eenvoudige wijze licenties en patronen in het softwaregebruik in kaart te brengen. Dankzij de geautomatiseerde rapporten die de appliance genereert, kunnen we in een paar minuten achterhalen op hoeveel computers pakketten zoals Microsoft Project of Visio zijn geïnstalleerd. We kunnen ook zien hoe vaak dergelijke softwaretoepassingen in de praktijk worden gebruikt. Dit maakt het voor ons eenvoudiger om investeringen in softwarelicenties te rechtvaardigen en om onnodige uitgaven te vermijden.’

Dell is genomineerd omdat de Dell Kace Appliance klanten in staat stelt om in deze barre economische tijden hun ict-kosten terug te dringen en zowel tijd als geld te besparen.

Terug naar het overzicht met genomineerden
Dit artikel delen:


Partners 2020 

Platinum

Gold

Entrance Only

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2013-05-17T17:02:00.000Z Bernard Vuijk
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.