Computable Awards 2013

KPN

Genomineerd voor ICT-leverancier van het jaar voor het MKB

Vrouw tablet

KPN Telecom en F-Secure hebben hun samenwerking voor een periode van drie jaar verlengd. Al geruime tijd is F-Secure leverancier van verschillende beveiligingsoplossingen van de grootste telecomprovider van Nederland. Met de beklonken samenwerking voorziet KPN het midden- en kleinbedrijf van een volledig dienstenpakket waaronder real-time beveiliging voor onder meer pc’s, smartphones, tablets én servers.

KPN biedt zijn cloud-diensten standalone aan voor iedere ondernemer, ongeacht van welke provider hij gebruikmaakt. KPN Swol is een volledige one stop shop voor het Nederlandse midden- en kleinbedrijf. Swol, dat staat voor Software Online, omvat onder meer opslag en back-up, hosting, e-mail, domeinnaam, kantoorsoftware en internetbeveiliging die allemaal in de cloud draaien. Vanuit een enkel aanspreekpunt kan de ondernemer al zijn digitale zaken voortaan zelf regelen. Of het nu gaat om computers of mobiele toestellen: via Swol kun je alle diensten voor je onderneming in de cloud regelen en vanuit ieder apparaat.

Een praktische toevoeging aan de dienst Internet Veiligheidspakket is de beheerportaal, een centraal punt waar alle pc’s en servers kunnen worden beheerd. In de toekomst is deze beheerportaal ook in staat aangesloten tablets en smartphones te beheren.

KPN speelt samen met F-Secure in op de ontwikkeling om het midden- en kleinbedrijf te beschermen en veilig online te laten zijn op zowel computer, smartphone als tablet. De jury waardeert het aanbod aan mkb-ondernemers en de extra beveiliging daarvan met een nominatie in de categorie Ict-leverancier van het jaar voor het MKB.

Terug naar het overzicht met genomineerden
Dit artikel delen:


Partners 2020 

Platinum

Gold

Entrance Only

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2013-05-17T20:12:00.000Z Bernard Vuijk
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.