Computable Awards 2013

Twinfield

Genomineerd voor ICT-leverancier van het jaar voor het MKB

Van Duyn Van der Geer, advieskantoor op het gebied van accountancy, salarisadministratie en belastingen, gaat met zijn accountancyafdeling volledig over op Twinfield online boekhouden. Doordat binnen het programma van Twinfield standaardhandelingen verregaand geautomatiseerd zijn, kunnen de accountants van Van Duyn Van der Geer meer tijd besteden aan het adviseren en begeleiden van hun klanten.

Van Duyn Van der Geer bedient met ruim tachtig medewerkers een breed scala aan klanten in het midden- en kleinbedrijf, vooral in de Duin- en Bollenstreek. De accountancyafdeling van Van Duyn Van der Geer maakte tot voor kort gebruik van vier verschillende boekhoudprogramma’s. Om de efficiëntie en slagkracht van de afdeling te verbeteren, werd besloten om over te gaan op één boekhoudpakket.

De jury is van mening dat Twinfield hiermee aantoont dat een standaardpakket ook als een maatwerkoplossing kan worden gepositioneerd. De keuze voor Twinfield is onder meer ingegeven doordat dit pakket het verst is qua digitalisering en technologische ontwikkeling. Het programma biedt bijvoorbeeld de mogelijkheid om bankafschriften te scannen en deze vervolgens digitaal in te lezen. Ook het feit dat het boekhoudprogramma van Twinfield eenvoudig te koppelen is met andere applicaties heeft een rol gespeeld.

Doordat de Twinfield-software gemakkelijk koppelbaar is, heeft een kantoor de vrijheid om met aanvullende programma’s van eigen keuze te werken. Hierdoor kan voor elk deelproces, zoals het opstellen van een jaarrekening of het maken van rapportages, altijd gebruik worden gemaakt van de beste applicatie die op dat gebied in de markt beschikbaar is. Op deze manier ontstaat een geïntegreerd systeem, waarbij de verschillende applicaties naadloos op elkaar aansluiten.

Juist het feit dat de klant Van Duyn Van Der Geer promoot dat Twinfield het hen mogelijk maakt meer focus te hebben op haar klanten spreekt zeer aan!

Terug naar het overzicht met genomineerden

Computable Awards 2020

Draag nu kandidaten aan voor de Computable Awards 2020!

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2013-05-17T20:19:00.000Z Fred Bons
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.