Computable Awards 2014

Versterken online propositie transavia.com

Genomineerd voor Partner van het jaar

Boeing 737-700 Transavia

Accenture, Mirabeau, Navitaire, Sitecore en transavia.com hebben samen het project ‘Versterken online propositie transavia.com’ gedaan.

transavia.com is een samenwerkingsverband aangegaan met Accenture en Mirabeau om zijn online propositie te versterken. De drie organisaties werken onder andere samen bij het verbeteren van online reserveringen en andere reisgerelateerde diensten. transavia.com wil klanten een betere online beleving geven via het web en mobiele kanalen.

In de samenwerking is Accenture de preferred partner voor de levering van de online visie van transavia.com, gebruikmakend van zijn e-commerce oplossing Navitaire dotREZ. Mirabeau richt zich binnen het partnership op de online strategie, de klantervaring en de verkoopdialoog middels het Sitecore-platform. Mirabeau zorgt voor een nieuwe digitale identiteit voor transavia.com. Daarnaast verzorgt Mirabeau de managed services voor het beheer van de nieuwe omgeving. Navitaire is een volledige dochteronderneming van Accenture. transavia.com is momenteel een gebruiker van het Navitaire New Skies-reserveringssyteem.

Terug naar de partnerprojecten.

Dit artikel delen:


Partners 2020 

Platinum

Gold

Silver

Entrance Only

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2014-05-23T11:58:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.