Managed hosting door True

Versterken online propositie transavia.com

Computable Awards 2014

Genomineerd voor Partner van het jaar

 

Boeing 737-700 Transavia

Accenture, Mirabeau, Navitaire, Sitecore en transavia.com hebben samen het project ‘Versterken online propositie transavia.com’ gedaan.

transavia.com is een samenwerkingsverband aangegaan met Accenture en Mirabeau om zijn online propositie te versterken. De drie organisaties werken onder andere samen bij het verbeteren van online reserveringen en andere reisgerelateerde diensten. transavia.com wil klanten een betere online beleving geven via het web en mobiele kanalen.

In de samenwerking is Accenture de preferred partner voor de levering van de online visie van transavia.com, gebruikmakend van zijn e-commerce oplossing Navitaire dotREZ. Mirabeau richt zich binnen het partnership op de online strategie, de klantervaring en de verkoopdialoog middels het Sitecore-platform. Mirabeau zorgt voor een nieuwe digitale identiteit voor transavia.com. Daarnaast verzorgt Mirabeau de managed services voor het beheer van de nieuwe omgeving. Navitaire is een volledige dochteronderneming van Accenture. transavia.com is momenteel een gebruiker van het Navitaire New Skies-reserveringssyteem.

Terug naar de partnerprojecten.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/5092193). © Jaarbeurs IT Media.

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×