Computable Awards 2014

Ctac

Genomineerd voor ICT-dienstverlener van het jaar

Fred Bons

Jurylid Fred Bons licht de nominatie toe.

Ctac heeft een zorg-app ontwikkeld voor Instituut Verbeeten, een specialistisch ziekenhuis dat topklinische zorg biedt op het gebied van radiotherapeutische oncologie en nucleaire geneeskunde. Verbeeten wil zijn patiënten zoveel mogelijk ontzorgen van logistieke en administratieve zaken. Zo hebben patiënten met de app inzicht in hun gemaakte afspraken, kunnen ze zich bij aankomst automatisch aanmelden met een persoonlijke barcode en is er de mogelijkheid om bij elke afspraak notities te maken.

Ctac heeft bewust gekozen voor sponsoring door middel van het ontwikkelen van een app, omdat Instituut Verbeeten hier ook in de toekomst mee vooruit kan. Er is in de toekomst namelijk nog veel meer mogelijk met de app. De eigen it-afdeling van Insituut Verbeten gaat bekijken welke functionaliteit toe te voegen zijn, zodat er, als de patiënt dit wil, hem of haar nog meer vrijheid en verantwoordelijkheid gegeven kan worden. De app is daarmee de opmaat naar de toekomst: het is dé manier van communiceren met de nieuwe generatie patiënten.

Juryoordeel

De jury is van mening dat Ctac heeft aangetoond dat ook vanuit mvo-initiatieven er daadwerkelijke bruikbare en toepasbare oplossingen gerealiseerd kunnen worden. Zeker de zorgsector heeft daar veel bij te winnen. Absoluut een nominatie waard.

Terug naar het overzicht.

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2014-05-27T17:15:00.000Z Fred Bons
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.