Computable Awards 2014

IT-Staffing

Genomineerd voor ICT-detacheerder van het jaar

Jeroen Aris

Jurylid Jeroen Aris licht de nominatie toe.

IT-Staffing heeft de afgelopen twee jaar het aantal startende freelancers bij opdrachtgevers jaarlijks met zo’n 30 procent zien groeien. Nieuw is dat IT-Staffing publiek inzage geeft in de ontwikkeling van zijn dienstverlening, zoals het aantal startende freelancers per kwartaal. Voor freelancers is een detacheerder nog vaak een onduidelijk onderdeel in het proces van acquisitie. IT-Staffing hoopt dat de grafieken op de website duidelijk maken hoe de verschillende stappen en conversies in het matchingproces van IT-Staffing eruit zien. Zo weet een freelancer nu dat wanneer IT-Staffing de freelancer op gesprek laat gaan bij de opdrachtgever, deze in 45 procent van de gevallen ook aan de slag zal gaan bij deze opdrachtgever.

Ook opdrachtgevers zijn enthousiast over IT-Staffing. Dit blijkt bijvoorbeeld uit Gasunie, die in 2013 wederom heeft gekozen voor IT-Staffing als strategisch partner voor de levering van extern ict-personeel. Dit succes is mede te danken aan een aantal recent ontwikkelde, innovatieve diensten, zoals de Zelfstandig Professional Coach, die zelfstandige professionals periodiek op locatie bij Gasunie actief met raad en daad ondersteunt en begeleidt en het Security Awareness Programma dat specifiek voor Gasunie is ontwikkeld.

Juryoordeel

De jury waardeert het ontwikkelen van aanvullende diensten voor zowel de klant als de zelfstandig professional door IT-Staffing. De jury vindt het verder dapper dat IT-Staffing publiek op zijn website inzage geeft in de bedrijfsvoering en hoopt dat dit navolging vind in de markt. Een partij die in deze markt ook nog sterke groei laat zien, verdient volgens de jury een nominatie als ICT-detacheerder van het jaar.

Terug naar het overzicht.

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2014-05-29T08:31:00.000Z Jeroen Aris
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.