Computable Awards 2014

Peak-IT

Genomineerd voor ICT-detacheerder van het jaar

Jeroen Aris

Jurylid Jeroen Aris licht de nominatie toe.

In 2013 was de Peak-IT HBO Academy een groot succes. Inmiddels is een groot deel van de ict-professionals van Peak-IT proactief bezig met hun hbo-opleiding. Door de enthousiaste reacties en vele aanmeldingen is Peak-IT op 10 Februari 2014 een nieuw Peak-IT HBO Academy-traject gestart. Net afgestudeerde ict-professionals kunnen zich inschrijven en krijgen de kans om op kosten van Peak-IT een hbo-geaccrediteerde opleiding te behalen. Naast deze unieke kans geeft Peak-IT ook een 100 procent-baangarantie.

De Peak-IT Academy biedt net afgestudeerden mbo ict-professionals, naast een hbo-vervolgopleiding, een mooie kans op de arbeidsmarkt. Dit studietraject geeft ict-medewerkers de mogelijkheid om binnen twee weken te starten met verschillende modules van Microsoft Certified Professional, de Helpdesk Professional HDI en ITIL 2011. Na het afronden van deze eerste stap gaan de nieuwe ict-professionals aan het werk bij middelgrote bedrijven tot multinationals zoals bijvoorbeeld Tata Steel. Peak-IT Academy is geheel op kosten van Peak-IT.

Juryoordeel

De jury is vol lof over de wijze waarop Peak-IT starters helpt aan een baan in de ict. De vele aanmeldingen laten zien dat er in de markt veel belangstelling voor bestaat en een baangarantie in deze markt is voor een starter een heel aantrekkelijk aanbod. De jury waardeert Peak-IT daarom met een nominatie in de categorie ICT-detacheerder van het jaar.

Terug naar het overzicht.

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2014-05-29T08:33:00.000Z Jeroen Aris
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.