Computable Awards 2014

QISS IT

Genomineerd voor ICT-detacheerder van het jaar

QISS IT is een organisatie gerund door dames, die zich sterk maakt voor een toename van vrouwelijk talent in de ict. De laatste jaren doen zij dit met een bijzondere focus op het werven en uitplaatsen van vrouwen in ict-functies. Het bedrijf wil er met zijn aanpak voor zorgen dat de cultuur binnen ict-afdelingen en servicedesks een meer open karakter krijgt en bijdraagt aan een sterkere klantfocus bij medewerkers.

Wegens het grote tekort aan hoogopgeleid ict-personeel heeft QISS IT een traineeship opgezet waarbij het hbo-starters met een passie voor ict een carrière willen bieden. Door middel van trainingen en certificeringen kunnen ze zich ontwikkelen tot ict-professional. Huidige klanten van QISS IT hebben aangegeven dat ze meer diversiteit op de afdeling willen en daarom kiezen voor dames. Die dames volgen trainingen, behalen certificeringen (ITIL, Comptia A+, Prince2, Topdesk en Microsoft Windows 7) en worden daarna als trainee ingezet tegen een gereduceerd tarief.

Juryoordeel

In één van de teksten in de meerdere aanmeldingen van QISS IT bij de Computable Awards werd geschreven over de passie van ondernemer José van Dalen. Die passie werd voor de jury voelbaar toen we het grote aantal aanmeldingen van QISS IT telden. De naam is gewaagd of geweldig gekozen, de focus is buitengewoon helder, de ambitie groot en wij van de jury konden niet om de nominatie heen. Dat is een verdienste op zich.

Terug naar het overzicht.

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2014-05-29T08:36:00.000Z Maarten Hillenaar
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.