Computable Awards 2014

Siebrand Dijkstra (AppMachine)

Genomineerd voor CEO van het jaar

Jeroen Aris

Jurylid Jeroen Aris licht de nominatie toe.

Siebrand Dijkstra is de rasondernemer achter AppMachine. Met AppMachine is het voor iedereen mogelijk om mobiele apps te ontwikkelen voor iPhone, Android en binnenkort ook Windows Phone. AppMachine is ontwikkeld door achttien programmeurs en een bevlogen ceo in het Friese Heerenveen. Na de lancering in juni 2013, zijn inmiddels ruim 88.000 klanten uit 140 landen actief met AppMachine. Onder de vele enthousiaste klanten zit onder andere ook DJ Armin van Buren.

De groei gaat van AppMachine zo hard dat Siebrand Dijkstra inmiddels ook een kantoor heeft geopend in het Amerikaanse San Francisco. ‘Ik ben heel trots op de opening van ons Amerikaanse kantoor. Wij zien het als dé manier om onze service op de Amerikaanse radar te krijgen.’

Juryoordeel

De jury heeft ervoor gekozen om Siebrand Dijkstra dit jaar opnieuw te nomineren als CEO van het jaar. De jury waardeert de durf om te investeren in de ontwikkeling van een innovatieve oplossing als AppMachine. Dat AppMachine nu de wereld verovert, bewijst dat de visie achter het product de juiste is. De jury ziet ook het belang dat Siebrand Dijkstra hecht aan de schoonheid van het eindresultaat als één van de wortels van het succes.

Terug naar het overzicht.

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2014-05-30T16:12:00.000Z Jeroen Aris
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.