Computable Awards 2014

Martijn de Koning (Successfully)

Genomineerd voor CEO van het jaar

De ceo van Successfully, Martijn de Koning, heeft in 2013 grote stappen gezet. Stappen waar lef voor nodig zijn. De Koning is het bedrijf gestart vanuit zijn zolderkamer en heeft het laten uitgroeien tot een toonaangevend ict-bedrijf. In 2013 is het aantal medewerkers verdubbeld en werd een nieuw kantoorpand betrokken. Daarnaast is de naam aangepast. Het was ‘Suxesfully’ en het werd ‘Successfully’. Dat de huisstijl niet achter kon blijven was duidelijk.

Alle stappen zijn met goed gevolg gezet en hebben niet geleid tot verlies van aandacht voor waar het echt om gaat: de business. Sterker nog, in 2013 opende Successfully kantoren op Aruba en Curaçao en werd dus internationaal actief. Omdat dat alles niet genoeg was, is ook nog een bedrijf overgenomen. Martijn de Koning vliegt heen en weer tussen Nederland, Aruba en Curaçao. Ondertussen hebben alle medewerkers van Successfully het gevoel dat hun ceo er altijd voor hen is.

Juryoordeel

Juryleden moeten het doen met korte motivaties. Tussen alle inzendingen viel de bijdrage van Successfully op omdat heel duidelijk werd dat de inzender vanuit het hart en met grote bewondering voor de persoon tot deze motivatie kwam. De ceo komt naar voren als een bevlogen mens, die niet bang is veel ballen tegelijk in de lucht te houden. Dat hij tegelijk vooral gewaardeerd wordt om zijn aanwezigheid voor medewerkers, vonden we inspirerend. Ict is en blijft immers mensenwerk.

Terug naar het overzicht.

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2014-05-30T16:15:00.000Z Maarten Hillenaar
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.