Computable Awards 2014

Interoute

Genomineerd voor Cloud-aanbieder van het jaar

Bernard Vuijk

Jurylid Bernard Vuijk licht de nominatie toe.

Interoute heeft volgens onderzoeksbureau Frost & Sullivan de beste Europese infrastructure as a service (IaaS). De eigenaar en operator van het grootste platform voor clouddiensten van Europa werd geprezen om uitmuntendheid in de integratieservices op het gebied van digitale netwerken. De IaaS-oplossing is Interoute Virtual Data Centre (VDC), waarmee bedrijven on-demand gebruik kunnen maken van cloud hosting en opslag vanuit verschillende Europese datacentra, waaronder het Nederlandse datacenter op Schiphol-Rijk.

Interoute groeit snel binnen de Europese IaaS-markt. Het voordeel dat Interoute heeft als eigenaar van het netwerk, betekent dat klanten flexibel kunnen schakelen tussen publieke cloud, toegankelijk via het publieke netwerk en private cloud, toegankelijk via VPN. Door virtualisatie en automatisering van het netwerk, is het netwerkmanagement voor klanten eenvoudiger. Verder worden er geen kosten berekend voor het verplaatsen van data tussen de VDC-zones.

Juryoordeel

Door voortdurend het VDC-platform te updaten en nieuwe extra mogelijkheden toe te voegen, onderscheidt Interoute zich volgens de jury in de IaaS markt. Het is een schitterende service die het klanten eenvoudiger maakt en kosten bespaart bij het verplaatsen van big data. Interoute mag dan ook volgens de jury niet ontbreken in deze categorie.

Terug naar het overzicht.

Dit artikel delen:


Partners 2020 

Platinum

Gold

Silver

Entrance Only

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2014-05-30T16:58:00.000Z Bernard Vuijk
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.