Computable Awards 2014

Huawei

Genomineerd voor ICT-infrastructuurleverancier van het jaar

Fred Bons

Jurylid Fred Bons licht de nominatie toe.

T-Mobile heeft een contract gesloten met Huawei voor het leveren van de infrastructuur voor een nieuw radionetwerk. Het meerjarige contract heeft betrekking op alle vijfduizend basisstations in Nederland van T-Mobile. T-Mobile wil alle basisstations in Nederland gereedmaken voor de volgende generatie mobiel breedbandinternet: 4G. Door de techniek van Huawei te implementeren, is het T-Mobile-netwerk straks uitgerust met de nieuwste radiotechnologie waardoor klanten over zeer snel internet kunnen beschikken.

Huawei heeft wereldwijd meer dan 170 SingleRAN-netwerken geleverd aan telecomproviders. Huawei biedt met SingleRAN een zeer innovatief product met de hoogste kwaliteit. Het gaat om een volledig geïntegreerde netwerkoplossing waar de bijna vijf miljoen klanten van T-Mobile direct van zullen gaan profiteren. Huawei voorziet met deze deal nu alle West-Europese landen op het vaste land van 4G-technologie.

Juryoordeel

Huawei voorziet met deze deal nu alle West-Europese landen op het vaste land van 4G-technologie. De jury is van mening dat Huawei hiermee andermaal bewijst een toonaangevende internationale speler te zijn in de communicatie- en ict-business.

Terug naar het overzicht.

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2014-06-02T13:34:00.000Z Fred Bons
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.