Managed hosting door True

Huawei

Computable Awards 2014

Genomineerd voor ICT-infrastructuurleverancier van het jaar

 

Fred Bons

Jurylid Fred Bons licht de nominatie toe.

T-Mobile heeft een contract gesloten met Huawei voor het leveren van de infrastructuur voor een nieuw radionetwerk. Het meerjarige contract heeft betrekking op alle vijfduizend basisstations in Nederland van T-Mobile. T-Mobile wil alle basisstations in Nederland gereedmaken voor de volgende generatie mobiel breedbandinternet: 4G. Door de techniek van Huawei te implementeren, is het T-Mobile-netwerk straks uitgerust met de nieuwste radiotechnologie waardoor klanten over zeer snel internet kunnen beschikken.

Huawei heeft wereldwijd meer dan 170 SingleRAN-netwerken geleverd aan telecomproviders. Huawei biedt met SingleRAN een zeer innovatief product met de hoogste kwaliteit. Het gaat om een volledig geïntegreerde netwerkoplossing waar de bijna vijf miljoen klanten van T-Mobile direct van zullen gaan profiteren. Huawei voorziet met deze deal nu alle West-Europese landen op het vaste land van 4G-technologie.

Juryoordeel

Huawei voorziet met deze deal nu alle West-Europese landen op het vaste land van 4G-technologie. De jury is van mening dat Huawei hiermee andermaal bewijst een toonaangevende internationale speler te zijn in de communicatie- en ict-business.

Terug naar het overzicht.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/5105965). © Jaarbeurs IT Media.

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×