Managed hosting door True

Kaspersky Lab

Computable Awards 2014

Genomineerd voor Securityleverancier van het jaar

 

De grootschalige acceptatie van online betalingen heeft de diefstal van elektronisch geld tot een winstgevende business gemaakt. De huidige beveiligingstechnieken, zoals tijdelijke wachtwoorden, sms-bevestigingen, tokens en eenmalige wachtwoordgenerators die door banken en online betalingssystemen worden gebruikt om hun klanten te beschermen, raken snel achterhaald. Innovatie in fraudepreventiemethoden is van cruciaal belang. Kaspersky Lab introduceerde het Kaspersky Fraud Prevention-platform. Deze oplossing is ontwikkeld om online transacties op computers en mobiele apparaten te beschermen en is bestemd voor banken, financiële instellingen en bedrijven.

Het Kaspersky Fraud Prevention-platform is opmerkelijk omdat het uitgebreide bescherming van transacties biedt; niet alleen aan de kant van de bank, maar ook op apparaten van gebruikers. Het omvat tevens intellectuele diensten. De individuele platformcomponenten kunnen zowel zelfstandig als in samenwerking functioneren, vullen elkaar aan en bieden meerlaagse bescherming in elk stadium van een online betaling. Onafhankelijke testlaboratoria hebben de effectiviteit van de oplossing reeds erkend.

Juryoordeel

De combinatie van de goede reputatie in de branche van Kaspersky Lab’s geavanceerde beveiligingsoplossingen voor financiële transacties, de snelheid van handelen, het gepresenteerde totaalconcept met oog voor zowel de financiële instelling als de klant plus de erkenning door testlaboratoria, hebben de jury ertoe gebracht het nieuwe Kaspersky Fraud Prevention-platform te nomineren. De set aan aanvullende producten en diensten is indrukwekkend en het hele pakket is een stimulans voor zowel potentiële klanten als concurrenten.

Terug naar het overzicht.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/5108810). © Jaarbeurs IT Media.

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×