Computable Awards 2014

RSA

Genomineerd voor Securityleverancier van het jaar

Fred Bons

Jurylid Fred Bons licht de nominatie toe.

RSA, de beveiligingsafdeling van EMC, gaat trekt samen met T-Systems ten strijde tegen cyberaanvallen. Hiermee wordt het beveiligingsportfolio uitgebreid en kunnen zakelijke klanten een breed scala aan securityoplossingen afnemen: van consultancy en analyses tot een dynamische bescherming tegen cyberaanvallen. RSA streeft daarbij naar een eerdere en meer accurate detectie van dreigingen. De combinatie van moderne it-securityoplossingen, expertise en toegang tot databronnen, zoals waarschuwingssystemen, maken het mogelijk om nieuwe veilige systemen voor zakelijke klanten te ontwikkelen.

Securityexperts van RSA ontwikkelen een operationeel systeem voor klanten dat de it-beveiliging van T-Systems continu up-to-date houdt en dat dynamisch op aanvallen kan reageren. Deze next generation security operation centers (SOC) combineren de laatste technologie met expertise van de cyberbeveiligingsspecialisten van beide bedrijven. Preventie, detectie en reactie zijn de drie speerpunten in dit procesmodel.

Juryoordeel

De jury is van mening dat deze samenwerking in Europa securityprofessionals de mogelijkheid biedt om de analyses en mechanismes voor risk control volledig te benutten. Dit helpt organisaties hun netwerken beter te beschermen tegen de gewiekste hackers van vandaag de dag.

Terug naar het overzicht.

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2014-06-06T22:59:00.000Z Fred Bons
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.