Computable Awards 2014

Afas Software

Genomineerd voor ICT-leverancier van het jaar voor het MKB

Fred Bons

Jurylid Fred Bons licht de nominatie toe.

Afas Software heeft een softwaresysteem geleverd aan administratief specialist STYB dat hen helpt bij de ketenadministratie. Door het erp-pakket kan STYB klanten op ieder gewenst moment digitaal een jaarrekening of managementrapportages beschikbaar stellen. Vervolgens is interpretatie van de cijfers mogelijk en het geven van advies. In zijn bedrijfsvoering richt STYB zich op het mkb in de persoonlijke verzorging, zoals drogisterijen en kappers en op franchisers. Voor één winkel kunnen de resultaten inzichtelijk worden gemaakt, maar ook voor een hele franchiseketen.

Het alles-in-één systeem van Afas Software werkt in de cloud. STYB beschikt nu over de nieuwste technieken voor bankkoppelingen en e-facturatie, wat vooral in een keten heel handig is bij het doorboeken van kosten. Er wordt dagelijks een bijgewerkte administratie geleverd. Door de koppeling met het kassapakket staan bijvoorbeeld elke avond om twaalf uur de dagomzetten per winkel geboekt. Daarnaast kunnen allerlei analyses en managementrapportages worden gemaakt.

Juryoordeel

De accountancybranche moet niet alleen over cijfers beschikken over het verleden, maar juist over de toekomst van de klant. Het is mooi dat STYB dit kan door het erp-systeem van Afas Software. Hierdoor kan STYB vooroplopen en heeft het tijd voor zijn klanten. Deze financiële en operationele vertaalslag verdient een nominatie voor Afas Software.

Terug naar het overzicht.

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2014-06-16T13:12:00.000Z Fred Bons
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.